Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γαμος

Πάνω από 800 πολιτικοί γάμοι τελέστηκαν το 2022 στον Δήμος Πέγειας, σημειώνοντας αύξηση της τάξης 25% σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.
 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου τις τελευταίες τρεις χρονιές δεν τελέστηκαν στον Δήμο Πέγειας πολλοί πολιτικοί γάμοι, αφού μεγάλος αριθμός τους αναβλήθηκε για νέα ημερομηνία και μετά την περίοδο του COVID–19.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Λάμπρου πως ανέφερε πως το 2022 έγιναν στην Πέγεια άνω των 800 πολιτικών γάμων, με τα έσοδα που έχουν εισρεύσει στα ταμεία του Δήμου Πέγειας να υπολογίζονται σε μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Πέγειας, ο Δήμος του επιλέγεται όχι μόνο για τις φυσικές ομορφιές που διαθέτει η περιοχή, αλλά και για την καλή εξυπηρέτηση που τυγχάνουν οι μελλόνυμφοι από τους λειτουργούς γάμου. Κρατήσεις, συνέχισε, έχει ο Δήμος Πέγειας και για τις επόμενες χρονιές μέχρι και το 2025.

Σχετικά με τις περιοχές που επιλέγουν τα ζευγάρια για να τελέσουν τον πολιτικό γάμο τους στην Πέγεια ο κ. Λάμπρου είπε πως συνήθως οι μελλόνυμφοι προτιμούν τα ξενοδοχεία λόγω του ότι δεν θέλουν να μετακινούνται ή έχουν μικρά μωρά ή ηλικιωμένους. 

Πολύ δημοφιλής χώρος είναι το “ναυάγιο” που το προτιμούν ζευγάρια από την Ρωσία, η περιοχή του Αγίου Γεωργίου με το γραφικό της λιμανάκι, αλλά και ο χώρος της Βρύσης των Πεγειώτισσων, κατέληξε ο κ. Λάμπρου.