Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 27 και 19 ετών, συνελήφθησαν χθες βράδυ για υπόθεση κλοπής ποδηλάτου, αξίας €10.000 το οποίο είχε κλαπεί στις 10 Δεκεμβρίου από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στον Στρόβολο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, χθες βράδυ στις 8.30 μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου ο ιδιοκτήτης του ποδηλάτου ο οποίος ανέφερε πως εντόπισε σε διαδικτυακό μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαφήμιση για πώληση ποδηλάτου, το οποίο έμοιαζε με το ποδήλατο του.

Στην συνέχεια έγινε συνεννόηση του ιδιοκτήτη με τους πωλητές για να συναντηθούν να αγοράσει το ποδήλατο και μαζί με οικείο πρόσωπο του παραπονούμενου και ενός μέλους της Αστυνομίας έγινε συνάντηση στο σημείο που είχε διευθετηθεί.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν για να πωλήσουν το ποδήλατο δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 19 ετών, οι οποίοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του ποδηλάτου και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ποδήλατο αναγνωρίστηκε ότι ήταν το ποδήλατο που είχε κλαπεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα παραδέχθηκαν την κλοπή του ποδηλάτου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το βράδυ μεταξύ της 9ης και 10ης Δεκεμβρίου άγνωστα πρόσωπα έκλεψαν το ποδήλατο από χώρο στάθμευσης όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του.

Το ποδήλατο ήταν κλειδωμένο σε βάση στην οροφή του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη του ποδηλάτου.