Τηλεόραση Ραδιόφωνο
α

Εννέα μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας στην Ορόκλινη και με τον φάκελο της υπόθεσης να καταγράφει δύο συλλήψεις και ένα καταζητούμενο ο οποίος παράλληλα είναι και ελλείπον πρόσωπο, οι αρχές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις έρευνες.

Οι δύο συλληφθέντες οι οποίοι κρατούνται υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας οδηγήθηκαν για νέο κύκλο ανακρίσεων σε μία  προσπάθεια οι ανακριτές να έχουν πλήρη εικόνα πριν οι δύο οδηγηθούν εκ νέου την ερχόμενη Παρασκευή και Κυριακή ενώπιον δικαστηρίου.

Ποιος οδηγούσε

Οι ανακριτές ακολουθώντας την διαδρομή από το σπίτι της αδερφής του 35χρονου Ανδρέα Χρίστου ο οποίος πρώτα δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο και ακολούθως μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων,   προσπαθούν να βρουν  ποιος ήταν στο τιμόνι.  Όσο  για το που βρίσκεται  ο 35χρονος και τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του,  όλα τα ενδεχόμενα για τις αρχές είναι ανοικτά. Τις τελευταίες ώρες οι ανακριτές έχουν ενώπιον τους πληροφορίες πως την συγκεκριμένη μέρα ο 35χρονος και μετά που έφυγε από το σπίτι της αδερφής του  είχε συναντηθεί με κάποια πρόσωπα και πλέον η προσπάθεια εστιάζεται στο να διαπιστώσουν ποια είναι αυτά.

Περιμένουν πράσινο φως για το τηλέφωνο

Την ίδια ώρα οι ανακριτές αναμένουν το πράσινο φως στο αίτημα τους για άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και μελέτη των όσων περιέχονται στο κινητό που άφησε ο 35χρονος στην αδερφή του τονίζοντας της πως εάν πάθει κάτι ή χαθεί να το παραδώσει άμεσα στις διωκτικές αρχές.  Παράλληλα οι ανακριτές αναμένουν και κάποιες απαντήσεις στους  αριθμούς τηλεφώνων  και άλλα που βρέθηκαν στο πρώτο τηλέφωνο που εντοπίστηκε στο όχημα της αδερφής του 35χρονου. Το αυτοκίνητο υπενθυμίζεται εντοπίστηκε στη περιοχή Βρυσούλλων με ίχνη εύφλεκτης ύλης   αλλά  δεν παραδόθηκε στις φλόγες, με τις αρχές να εκτιμούν πως αυτός ή αυτοί που θα το έκαιγαν αντιλήφθηκαν πολίτες να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο και τράπηκαν σε φυγή πριν ολοκληρώσουν τα σχέδια τους.