Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Δέκα λεπτά πριν τις δέκα το βράδυ και πολίτες ενημερώνουν τις διωκτικές αρχές για νεαρό ο οποίος βρισκόταν αιμόφυρτος σε πεζοδρόμιο έξω από πολυκατοικία στην Λάρνακα. 


Άμεσα στο σημείο σπεύδουν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και όπως διαπιστώθηκε ο 25χρονος Κονγκολέζος διέμενε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε από ομοεθνή του λίγη ώρα προηγουμένως με το περιστατικό να διαδραματίζεται  στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.  

Σε βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως λίγη ώρα πριν τον τραυματισμό του συγκεκριμένου προσώπου είχε προηγηθεί διαπληκτισμός ομάδας αλλοδαπών που διαμένουν στην πολυκατοικία με μαρτυρίες να κάνουν λόγο πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται περιστατικά βίας από την συγκεκριμένη ομάδα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1: 


«Μέλη της αστυνομίας προχώρησαν το πρωί στην σύλληψη 29χρονου μετά από μαρτυρία που προέκυψε αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό 25χρονου χθες το βράδυ στην Λάρνακα.  Ο 29χρονος συνελήφθη στην βάση δικαστικού εντάλματος και τελεί υπό 8ήμερη κράτηση  μετά από σχετικό διάταγμα δικαστηρίου», σημείωσε η Λειτουργός Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου. 

Ο  25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αριθμό τραυμάτων σε διάφορα μέρη του σώματός του κάποια εκ των οποίων έγινα με αιχμηρό αντικείμενο  και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας  και η κατάσταση του  παραμένει εξαιρετικά σοβαρή.