Τηλεόραση Ραδιόφωνο
όθ

Σε παζλ με πολλά κομμάτια που συμπληρώνεται λεπτό με λεπτό εξελίσσεται η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Ορόκλινη.

Ο 31χρονος ο οποίος χθες το βράδυ, δύο ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχειών του ως καταζητούμενο πρόσωπο, παραδόθηκε στις Αρχές, φαίνεται όπως ακούστηκε ενώπιον Δικαστηρίου που οδηγήθηκε νωρίς το πρωί, παραδέχθηκε προφορικά εμπλοκή στην υπόθεση. Μάλιστα ο 31χρονος φαίνεται να "έδειξε" στις Αρχές και δεύτερο πρόσωπο το οποίο γίνονται έρευνες προς εντοπισμό του.

Εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε διάταγμα 8ημερης κράτησης.

Το όχημα μυστήριο… που δεν κάηκε

Στα χέρια των ανακριτών της υπόθεσης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες και όχημα το οποίο εντοπίστηκε χθες σε έδαφος των Βάσεων και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Νικολάου, το οποίο δεν αποκλείουν οι ανακριτές να είναι το όχημα διαφυγής από τη σκηνή της απόπειρας. Το όχημα ταυτοποιήθηκε με συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο οι Αρχές από χθες προσπαθούν να εντοπίσουν αλλά παραμένει άφαντο εδώ και μέρες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα υπήρχαν και ίχνη εύφλεκτης ύλης που δείχνει πως κάποιοι ήθελαν να το κάψουν. Οι Αρχές έχουν επεκτείνει τις έρευνές τους σε δύο επαρχίες και βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό αφού οι πληροφορίες που φτάνουν ενώπιον τους τις τελευταίες ώρες έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 το όχημα φαίνεται να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο ατόμου το οποίο έχει δηλωθεί ως ελλείπον από τις Βρετανικές Βάσεις τις τελευταίες ημέρες και γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του.