Τηλεόραση Ραδιόφωνο
όθ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (04/11) στην Oρόκλινη.

Οι Αρχές αργά το απόγευμα είχαν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία ενός καταζητούμενου προσώπου ο οποίος λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας όπου και ανακρίνεται από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

Το συγκεκριμένο ένταλμα προέκυψε μετά από τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στα τεκμήρια που βρέθηκαν. Ως γνωστό σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή της απόπειρας φόνου, βρέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο, μία κουκούλα και γάντια.

Οι πληροφορίες και οι έρευνες

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής (04/11), εκτελεστής καλά διαβασμένος όπως φαίνεται σε ότι αφορά τις κινήσεις του στόχου του, έστησε καρτέρι έξω από πολυκατοικία και όταν 42χρονος επιβιβάστηκε στο διπλοκάμπινο του μαζί με 39χρονο φίλο του και τον 6χρονο γιό του, έθεσε σε εφαρμογή τα σκοτεινά του σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να εκδοθεί και δεύτερο ένταλμα σύλληψης αφού οι Αρχές έχουν στα χέρια τους κάποια στοιχεία που τους οδηγούν σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Οι περίεργες συμπτώσεις…με τον περασμένο Ιούλιο

Από τη Δευτέρα το πρωί στο παζλ της υπόθεσης ήρθε να προστεθεί και η πιθανή διασύνδεση των όσων έγιναν χθες με υπόθεση εκρηκτικού μηχανισμού που τοποθετήθηκε σε όχημα 30χρονου. Και αυτό γιατί ο 30χρονος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με τον 42χρονο. Οι αρχές είχαν τότε  δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως ο 30χρονος που είχε τραυματιστεί  από την έκρηξη ήταν άγνωστο πρόσωπο στις αρχές. Οι ανακριτές με βάση  πληροφορία πως ο 42χρονος διέθετε παρόμοιου τύπου όχημα με εκείνο του 30χρονου δεν αποκλείουν τον περασμένο Ιούλιο οι άγνωστοι βομβιστές να μπέρδεψαν τα οχήματα. Μάλιστα η έκρηξη τότε  όσο και το χθεσινό κτύπημα έγιναν ακριβώς την ίδια ώρα στις 5:30 το πρωί.