Τηλεόραση Ραδιόφωνο
babylon-film

Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «Babylon», το πολυσυζητημένο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Ντάμιεν Σαζέλ.

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, η 32χρονη έκανε μία αποκάλυψη για μία σκηνή φιλιού με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό.

Μιλώντας στο E!News, η Ρόμπι, που υποδύεται μία εκκεντρική σταρ του 1920, ότι το κινηματογραφικό  φιλί με τον Μπραντ Πιτ δεν υπήρχε αρχικά στο σενάριο του Σαζέλ.

Παρόλα αυτά, η Ρόμπι παραδέχτηκε ότι ήθελε πολύ να ανταλλάξει ένα φιλί με τον Μπραντ Πιτ και έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει.

«Αυτό δεν υπήρχε στο σενάριο. Αλλά σκέφτηκα: Πότε ξανά θα έχω την ευκαιρία να φιλήσω τον Μπραντ Πιτ; Απλώς, θα το κάνω» είπε η Μάργκοτ Ρόμπι. Κι έτσι, η πρωταγωνίστρια αποφάσισε να το προσθέσει στο κείμενο.

Η Μάργκοτ Ρόμπι παραδέχτηκε ότι ήθελε πολύ να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ και έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει στο «Babylon»

Όταν ρωτήθηκε για το πώς της φάνηκε το φιλί με τον Μπραντ Πιτ, η Ρόμπι απάντησε: «Ήταν υπέροχο!».

Όσο για το πώς κατάφερε να μεταπείσει τον σκηνοθέτη και να προσθέσει μία σκηνή φιλιού με τον Πιτ, η Ρόμπι απάντησε: «Του είπα "Ντάμιεν, νομίζω ότι η Νέλι απλά θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Τζακ". Και ο Ντάμιεν τότε μου απάντησε: "Λοιπόν, θα μπορούσε, περίμενε, περίμενε. Θέλεις να φιλήσεις τον Μπραντ Πιτ;". Κι εγώ του είπα: "Ω ναι, κι αν θέλεις, κάνε μου μήνυση. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην ξανάρθει ποτέ". Και τότε το ξανασκέφτηκε και είπε ότι θα μπορούσε να γίνει».

To «Babylon»

Ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σερ Σαζέλ, ευρύτερα γνωστός για το «La La Land», επιστρέφει με μία αναδρομή στο παλιό Χόλιγουντ και πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι και Τόμπι Μαγκουάιρ. Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ, ξένα σάιτ κάνουν λόγο για έναν από τους βασικούς διεκδικητές Όσκαρ το 2023.

Το «Babylon» έχει διάρκεια κάτι παραπάνω από 3 ώρες και θα κυκλοφορήσει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου. Στις 6 Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να ξεκινήσει τις προβολές σε όλα τα σινεμά.

Το «Babylon» διαδραματίζεται κατά τη δεκαετία του 1920, επικεντρώνεται στην προσαρμογή του Χόλιγουντ στον κινηματογράφο και μοιάζει, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, με συνδυασμό των ταινιών «The Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν και «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο χάρη στη «δυνατή μουσική, τα εκθαμβωτικά κοστούμια και το μακιγιάζ επόμενου επιπέδου μακιγιάζ».

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το «Babylon» πληροί πολλές από τις προδιαγραφές για να οδηγηθεί στην κατάκτηση ενός Όσκαρ.

Οι περισσότεροι χαρακτήρες από το «Βabylon» είναι καρικατούρες πραγματικών αστέρων της εποχής, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη. Για παράδειγμα ο Τζακ Κόνραντ του Μπραντ Πιτ είναι ένας χαρακτήρας εμπνευσμένος από τους Τζον Γκίλμπερτ, Κλαρκ Γκέιμπλ και Ντάγκλας Φέαρμπανκς.