Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Στέφη Δράκου Τσίρειο

Συγκαλεί σύσκεψη για τα επεισόδια που διαπράχθηκαν στο Τσίρειο η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου, δηλώνοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ότι συμμερίζεται πλήρως την κοινωνία και τον πολίτη που ανησυχεί για το φαινόμενο της βίας.

Η ίδια βρίσκεται καθοδόν για το Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες και μόλις επιστρέψει και αφού τύχει πλήρους ενημέρωση από τον Αρχηγό Αστυνομίας θα συγκαλέσει σύσκεψη στο Υπουργείο με όλους τους εμπλεκόμενους για να ληφθούν σοβαρά μέτρα.

Παράλληλα απαλλάσσεται από της ευθύνες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η προσπάθεια αντιμετώπισης πρέπει να είναι συλλογική, αφού το φαινόμενο δεν μπορεί να εκλείψει αν δεν υπάρχει βούληση από τους εμπλεκόμενους.

Σημείωσε ότι, «η Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια και πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ενήργησε και κατάφερε να διατηρήσει τη σωματική ασφάλεια των πολιτών εντός και εκτός γηπέδου»

Άλλη απόψη έχει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης αφού νωρίτερα σε δηλώσεις του έριξε ευθύνες στην Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για σοβαρά μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν για να μην έχουμε νεκρούς.