Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Άστυνομια-παφος

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου, παραπέμφθηκαν ένας 39χρονος και ένας 44χρονος, για υπόθεση εισαγωγής ποσότητας ναρκωτικών κάνναβης μέσω Ταχυδρομείου.
 

Τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 12 -1-23, αφού , όπως αναφέρθηκε, έχει προκύψει νέο μαρτυρικό υλικό, που χρειάζεται μελέτη από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, αλλά και την κατηγορούσα αρχή, ενώ έχει ζητηθεί επίσης και η αποκάλυψη και ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών τους δεδομένων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 27 περασμένου Σεπτεμβρίου μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, αφίχθηκε στην Κύπρο, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πακέτο, το οποίο ελέγχθηκε την επόμενη μέρα από Τελωνειακό λειτουργό και διαπιστώθηκε, ότι περιείχε 18 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 10 κιλών και 440 γραμμαρίων περίπου.

Το πακέτο αυτό παραλήφθηκε στην Πάφο, από τον 44χρονο, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον και του δεύτερου προσώπου, ηλικίας 39 ετών.