Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μητροπολίτης Πάφου

Ο Δήμος Αθηένου στηρίζει τον Μητροπολίτη Πάφου και Τοποτηρητή της Εκκλησίας της Κύπρου Γεώργιο στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 Δεκεμβρίου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, τέκνο της Αθηένου και ενεργός Ιεράρχης της Εκκλησίας της Κύπρου για πολλά έτη, επιτέλεσε σημαντικό εκκλησιαστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στα εκκλησιαστικά δρώμενα. Ο Δήμος Αθηένου είναι σίγουρος ότι μπορεί να ηγηθεί επάξια, δίκαια και αποτελεσματικά της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Κύπρου».

Προστίθεται πως «με σεβασμό προς όλους τους Ιεράρχες που διεκδικούν τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, ο Δήμος Αθηένου πιστεύει πως η ανάδειξη του Μητροπολίτη Πάφου ως του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση μιας καλής αναπτυξιακής  προοπτικής της Εκκλησίας της Κύπρου, που να είναι κοντά στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Περαιτέρω, η εκλογή του αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά και σημαντικά στην ανάπτυξη της Αθηένου, μέσα από την ενίσχυση της συνεργασίας που ήδη υπάρχει με την Εκκλησία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμος Αθηένου δηλώνει την πλήρη υποστήριξή του προς τον Μητροπολίτη Πάφου και Τοποτηρητή της Εκκλησίας της Κύπρου Γεώργιο, καλώντας τους Αθηενίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ψηφίσουν στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου».