Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Λιμενική

Βοήθεια σε συμπολίτες μας κλήθηκαν και παρείχαν χθες σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Περίπολος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, της Τροχαίας Αρχηγείου, που βρισκόταν σε σημείο σε αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λάρνακας, γύρω στις 10.20 το πρωί της Κυριακής, προσεγγίστηκε από ζεύγος άντρα και γυναίκας που κατευθύνονταν με το όχημα τους, εσπευσμένα προς το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού η γυναίκα, ηλικίας 24 ετών, υπέστη αλεργικό σοκ και βρισκόταν σε κατάσταση λιποθυμίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνόδευσαν με ασφάλεια το ζεύγος στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου η γυναίκα έτυχε άμεσης περίθαλψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Γύρω στις 1.30 το μεσημέρι, μέλη του Ναυτικού Σταθμού Πάφου, της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, κλήθηκαν να παρέχουν βοήθεια σε αριθμό προσώπων που είχαν αποκλειστεί στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος, στην περιοχή Πέγειας, σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από την ακτή, λόγω μηχανικής βλάβης που παρουσίασε το φουσκωτό σκάφος τους.

Τα μέλη της Λιμενικής που απέπλευσαν με αστυνομική άκατο για να παρέχουν βοήθεια, εντόπισαν το φουσκωτό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα και το ρυμούλκησαν με ασφάλεια στο λιμανάκι Αγίου Γεωργίου.

Βοήθεια παρείχαν μέλη της Αστυνομίας και σε τρία πρόσωπα, που αποκλείστηκαν σε ορεινή περιοχή του Τροόδους, όπου είχαν μεταβεί για πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης.

Λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στο Αρχηγείο Αστυνομίας ότι, τρία πρόσωπα χρειάζονταν βοήθεια, αφού ενώ βρίσκονταν σε μονοπάτι της φύσης στην περιοχή του Τροόδους, έχασαν τον προσανατολισμό τους και αποκλείστηκαν στην ορεινή περιοχή.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πλατρών, έσπευσαν στην περιοχή, όπου λίγο μετά τις 5.30 η ώρα, εντόπισαν τα τρία πρόσωπα, άντρες ηλικίας 31, 29, και 22 ετών, όλοι από Λεμεσό, τους οποίους και μετέφεραν στο σημείο όπου οι ίδιοι είχαν αφήσει το όχημα τους.