Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

Στο κοινωνικό έργο που προσφέρει στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου στην Πάφο ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, αναφέρεται ανακοίνωση του ιδρύματος.

Ο Μητροπολίτης Πάφου, ο οποίος είναι Πρόεδρος του ΔΣ του ιδρύματος από το 2016, προσφέρει θεάρεστο κοινωνικό έργο στο μοναδικό ίδρυμα της Επαρχίας Πάφου για ενήλικα άτομα με ειδικές ικανότητες, αναφέρεται.

Στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου λειτουργεί Πρόγραμμα Διημερεύουσας φροντίδας, απασχόλησης, θεραπειών και δραστηριοτήτων και εξυπηρετούνται 34 ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία επί καθημερινής βάσεως και άλλα που έρχονται κατά καιρούς για θεραπεία, προστίθεται. 

Σημειώνεται πως από το Δεκέμβριο του 2016 έχει καθιερώσει έρανο ο οποίος πραγματοποιείται στις εκκλησίες κάθε Δεκέμβριο και σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου. 

Αναφέρεται επίσης ότι αρχές του 2020 ως Πρόεδρος του ΔΣ του ιδρύματος υπέγραψε συμφωνία υλοποίησης δημιουργίας πρώτης κατοικίας υποστηριζόμενης διαβίωσης που εξυπηρετεί 5 ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία και τον Μάρτιο του 2020 λειτούργησε κανονικά μέχρι και σήμερα.