Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γν

Στην απουσία των επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί η διευρυμένη σύσκεψη για τις Κεντρικές Φυλακές, κάτι που γνωστοποίησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος με παρουσία του στον ΑΝΤ1.

Όπως δήλωσε ο Μάριος Πελεκάνος στο «Μέρα Μεσημέρι», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε αποδεκτό το αίτημα του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα όπως μη παραστούν στην σύσκεψη του Προεδρικού.

«Έχουν εκφράσει τις θέσεις τους όσον αφορά το κατά πόσο θα έπρεπε να παρίστανται στην συγκεκριμένη σύσκεψη. Από πλευράς μας έχουμε κάνει αποδεκτή την εισήγηση τους όπως μη παραστούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πελεκάνος.

Ξεκαθάρισε ότι στην σύσκεψη θα παρίστανται οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Μεταφορών, ως επίσης και η Διεύθυνση των Φυλακών. Αναφορικά με τον χρόνο πραγματοποίησης της, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αρκέστηκε να απαντήσει ότι θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αναφορικά με τις εισηγήσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σχέση με τα ζητήματα που αφορούν το Τμήμα Φυλακών, ο κ. Πελεκάνος δήλωσε ότι ανακοινώσεις και εξελίξεις πρέπει να αναμένονται μετά το τέλος της σύσκεψης, ως εκ τούτου δεν έχει κάτι να σχολιάσει στο παρόν στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη για χθες (30/11) σύσκεψη αναβλήθηκε, λόγω νόσησης της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους με κορωνοϊό