Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Kim_Kardashian

Aν και διαθέτει μια τεράστια περιουσία, που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει ένα ονειρεμένο σπίτι, η Κιμ Καρντάσιαν έχει επιλέξει ένα μίνιμαλ στυλ, το οποίο δεν φαίνεται να ενθουσιάζει το κοινό της.

Η σταρ του ριάλιτι «The Kardashians» μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από το εσωτερικό της κατοικίας της κι ενώ θεωρούσε πως οι θαυμαστές της θα εντυπωσιαστούν από αυτό, συνέβη το αντίθετο.

σπιτι

Η κρεβατοκάμαρά της, αλλά και το σαλόνι της είναι σε λευκούς και γκρι τόνους, με τα έπιπλα να είναι επιλεγμένα στις ίδιες αποχρώσεις. Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένα διακοσμητικό στα δωμάτια, πέρα από τα βασικά έπιπλα.

ΔΩΜΑΤΙΟ

Στα σχόλια της ανάρτησής της, πολλοί χρήστες έχουν σχολιάσει αρνητικά τη διακόσμηση του σπιτιού, συγκρίνοντάς το με... φυλακή!

σχπολια

«Ένιωσα κρύο κοιτάζοντας αυτό», γράφει κάποιος σε ένα σχόλιο, με έναν άλλο να προσθέτει: «Αυτό το σπίτι είναι τόσο καταθλιπτικό».

«Κίμπερλι, υπάρχουν σωφρονιστικά ιδρύματα πιο άνετα από αυτό», γράφει παρακάτω κάποιος άλλος χρήστης, ενώ κι άλλοι δείχνουν να συμφωνούν, λέγοντας: «Είναι σαν την απομόνωση».