Τηλεόραση Ραδιόφωνο
S

Γιγαντιαία Επιχείρηση για την ανάσυρση κυνηγετικών σκυλιών από λάκκο μάντρας, στην περιοχή Καλού Χωριού Λάρνακας, στήθηκε από την Αστυνομία, την Υπηρεσία Θήρας και την ΕΜΑΚ.

Μέλη της Υπηρεσίας Θήρας που μετέβησαν στη μάντρα μετά από πληροφορίες, ενημέρωσαν τις αρχές ότι εντόπισαν μέσα σε λάκκο μάντρας σκύλους οι οποίοι εκ πρώτης όψεως φαίνεται να ήταν ζωντανοί. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση των ζώων. Οι προσπάθειες τους όμως πάγωσαν για μερικές ώρες καθώς κρίθηκε αναγκαίο να μεταβούν στο σημείο οι Υγειονομικές Υπηρεσίες για να διενεργήσουν πρώτα ψεκασμό για υγειονομικούς λόγους και στη συνέχεια να γίνει η ανάσυρση των σκύλων.

Τελικά γύρω στις τρεις το απόγευμα πυροσβέστες ανέσυραν δύο σκυλιά ζωντανά, τα οποία και παρέλαβαν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες για περίθαλψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για δύο κυνηγετικά σκυλιά, τα οποία δεν φέρουν microtsip, με αποτέλεσμα τώρα να αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους, ενώ άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις για το πως κατέληξαν στο λάκκο.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της μάντρα, πριν από μερικές ημέρες είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν και θανάτωσαν κατσίκες που διατηρεί στη μάντρα του.

S
Σ
Σ