Τηλεόραση Ραδιόφωνο
001

Ο ηθοποιός Yeong-su που πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά Squid Game του Netflix, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Ιάπωνας ηθοποιός, κατηγορήθηκε για επίθεση, σύμφωνα με δικαστικούς αξιωματούχους την Πέμπτη. Η Εισαγγελία της Περιφέρειας Σουβόν στο Σεονγκνάμ, απήγγειλε επισήμως τις κατηγορίες, με τον ισχυρισμό ότι ο Yeong-su άγγιξε με ανάρμοστο και προκλητικό τρόπο το σώμα μιας γυναίκας, παρά τη θέλησή της, το 2017.

Το φερόμενο ως θύμα είχε καταθέσει το συμβάν στην αστυνομία τον περασμένο Δεκέμβριο και η υπόθεση είχε κλείσει τον Απρίλιο, χωρίς να απαγγελθούν περαιτέρω κατηγορίες εναντίον του Yeong-su, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Όμως το γραφείο του εισαγγελέα στη Σουβόν, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερεύνησε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, τους οποίους ο 78χρονος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Yeong-su είχε ζητήσει συγγνώμη από τη γυναίκα πέρυσι,τονίζοντας ότι αυτό «δεν σημαίνει ότι παραδέχεται τις κατηγορίες».