Τηλεόραση Ραδιόφωνο
προεδρικο μεγαρο

Το Προεδρικό Μέγαρο θα φωταγωγηθεί σήμερα στις 18:00 σε πορτοκαλί χρώμα στο πλαίσιο των Παγκόσμιων 16ήμερων δράσεων κατά της έμφυλης βίας που ξεκινούν στις 25 Νοεμβρίου, με τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών και ολοκληρώνονται στις 10 Δεκεμβρίου με την Διεθνή ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Παρόμοια ενέργεια και από το Υπουργείο Γεωργίας, το οποίο σε ανακοίνωση αναφέρει ότι υιοθετεί το παγκόσμιο θέμα «Orange the World: Fund, Response, Prevent, Collect» που αποτελεί το σύνθημα της φετινής εκστρατείας στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Με πορτοκαλί χρώμα θα φωταγωγηθεί το κτήριο των κεντρικών γραφείων διοίκησής του στη Λευκωσία

Οι εκδηλώσεις της δράσης του Υπουργείου ξεκινούν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με τη Διεθνή Μέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Υπουργείο Παιδείας

Με την ευκαιρία της σημερινής Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και στηρίζοντας την παγκόσμια εκστρατεία με θέμα: “Orange the World: Fund, Response, Prevent, Collect”, το κεντρικό κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) θα φωταγωγηθεί σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2022, στις 18:30 με χρώμα πορτοκαλί.