Τηλεόραση Ραδιόφωνο
KIM-KANYE.

Σε ένα νέο επεισόδιο του «Keeping up with the Kardashians», η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ποιό ήταν το φόρεμα, που φόρεσε τη νύχτα κατά την οποία εκείνη και ο πρώην σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη Νορθ Γουεστ.

Η 42χρονη σήμερα Καρντάσιαν παρουσίασε στους θαυμαστές της, το έντονο μπλε φόρεμα που σηματοδότησε την πρώτη της εγκυμοσύνη στην 9χρονη σήμερα, Νορθ.

«Μπήκες στην κοιλιά μου τη νύχτα που φόρεσα αυτό το φόρεμα» είπε στην μεγαλύτερη κόρη της κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του δημοφιλούς ριάλιτι.

Στη συνέχεια, η Καρντάσιαν τόνισε ότι ο σχεδιαστής του φορέματος ενδεχομένως, να είχε κάποια συμπαντική σχέση με τη Νορθ και να την... έφερε στον κόσμο στις 15 Ιουνίου 2013.

Εκείνη την εποχή, η τηλεπερσόνα είχε συνδυάσει το εντυπωσιακό φουστάνι με ασορτί μπλε σκουλαρίκια, ένα μεγάλο δαχτυλίδι και είχε πιάσει τα μαλλιά της σε μια πλεξούδα.

Μετά τη γέννηση της μεγαλύτερης κόρης τους, το πρώην ζευγάρι απέκτησε άλλα τρία παιδιά: τον 6χρονο Σεντ, την 4χρονη Σικάγο και τον 3χρονο Ψαλμ.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια, πριν η Καρντάσιαν υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021.