Τηλεόραση Ραδιόφωνο
LOUISIviMare

Το σχεδιασμένο για ενήλικες ξενοδοχείο The Ιvi Mare στην Πάφο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αποτελεί ιδανικό προορισμό για ειδυλλιακές ρομαντικές αποδράσεις κατά τους χειμερινούς μήνες. Με 148 δωμάτια και επιλογές από Superior, Deluxe και σουίτες αλλά και δωρεάν Wi Fi σε όλους τους χώρους. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα με νερό είτε στην πισίνα είτε στο μπλε της θάλασσας.

Η ομάδα ξεχωρίζει για το θερμό καλωσόρισμα της και την άριστη εξυπηρέτηση όπου ο πελάτης γίνεται αυτόματα και φιλοξενούμενος. Υπάρχει έντονο το αίσθημα της προσωπικής εξυπηρέτησης αφού είτε είσαι στο εστιατόριο είτε στο υπέροχο πρωινό υπάρχει πάντα κάποιος στο καθήκον με χαμόγελο και διάθεση μοναδική.

Με υπέροχη θέα τα μαγικά νερά της Πάφου και με τη μεγαλύτερη σε μήκος πισίνα ξενοδοχείου στη Κύπρο το Ιvi Mare είναι μοναδικά ιδανικό για ζευγάρια, για ένα μαγικό ταξίδι στην υπέροχη Πάφο. Στην πισίνα απολαμβάνει κανείς ελαφριά γεύματα με συνοδεία κοκτέιλ με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Πάφου. Ιδανική ώρα η ανατολή και το ηλιοβασίλεμα!

Το σπα του ξενοδοχείου κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Luxury New Resort Spa στην Ευρώπη. Η Aegeo Spas, απέσπασε το τιμητικό διεθνές βραβείο «Luxury New Resort Spa / Continent Winner: Europe», για τις υπηρεσίες σπα στο The Ivi Mare, ένα καταφύγιο χαλάρωσης με σάουνα, ατμόλουτρο, και γυμναστήριο. Στις εγκαταστάσεις του βρείτε μια καταπληκτική πραγματικά θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, διαθέσιμη ολόχρονα.

Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις στα δύο δημοφιλή θεματικά εστιατόρια το Αkakiko για Ιαπωνικές γεύσεις και το Elliniko για Ελληνική κουζίνα με υπέροχη λίστα κρασιών. Το Akakiko με προσεγμένες επιλογές στο μενού και γεύσεις από Ανατολή σας προσφέρει υπέροχο σούσι και υγιεινές επιλογές με πληθώρα από σαλάτες ενώ το Ελληνικό στοχεύει στους λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας με γεύσεις από Ελλάδα.

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

δτ
δτ
δτ
δτ