Τηλεόραση Ραδιόφωνο
kazakos

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, τη μητέρα του, την αείμνηστη Τζένη Καρέζη, αλλά και τα παιδιά του, Τζένη και Ιάσονα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, αναφέρθηκε στους γονείς του. Όπως είπε, τους είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα σαν παιδί.

«Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα "σ'αγαπώ" μου. Με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, ήμουν πιο νέος», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Όσο μεγαλώνουμε, ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς κι εγώ είμαι πιο στέρεος άνθρωπος τώρα από ό,τι ήμουν στα 23 μου».

«Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά, όμως κι αυτό είναι υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος κι αυτό είναι πιο επικίνδυνο», τόνισε.

Όσο για τις συμπεριφορές που βλέπει και τον εξαγριώνουν, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε: «Πολλές φορές η ευγένεια και η σεμνότητα παρεξηγούνται και θεωρούνται βλακεία και ηλιθιότητα. Η υποκρισία και η κακία με εξαγριώνουν και δυστυχώς, το βλέπω πάντα αργά. Είμαι πολύ καλοπροαίρετος. Όταν ξεκινούσα, έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι είναι μπούρδες όλα αυτά».

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, δεν τον ενοχλεί καθόλου ο χρόνος που περνάει και μάλιστα, γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά του με πάθος. «Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο, γιατί "τα κατάφερα"», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στο ενδεχόμενο να φτιάξει ξανά τη ζωή του. «Δεν έχω ιδέα αν θα παντρευόμουν ξανά, δεν μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τα παιδιά του. «Είμαι μια... μίξη μπαμπάδων. Με τη Τζένη πλέον, είμαστε φίλοι, δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσονας πάει πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει, οπότε νομίζω πως πάει προς τα 'κει», είπε κλείνοντας.