Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αλευρασ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες της Κιβωτού, στην γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο αλλά και το αυτοάνοσο που τον είχε ταλαιπωρήσει.

«Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο μια ψεύτικη είδηση που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της και επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια.

Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ όλο αυτό. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα… δεν ξέρω τι να πω», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αλευράς.

Τέλος, ο Θανάσης Αλευράς αναφέρθηκε και στο αυτονόσο νόσημα που τον ταλαιπωρούσε: «Στη ζωή μου έχω περάσει κατάθλιψη δεν τα έχω βρει όλα με τον εαυτό μου. Δεν το πίστευα τότε γιατί θέλει να τελειώνεις με την ανασφάλεια, τον φόβο, την αυτοεκτίμηση. Η ηλικία των 40 ήταν πολύ κομβική για εμένα.

Επειδή η ψωρίαση είναι ένα δερματικό και φαίνεται νιώθεις μια τροπή και μια ενοχή. Αυτό μου βγήκε μετά την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν το έναυσμα, όχι η αιτία. Γέμισα κοκκινίλες μέσα σε 25 λεπτά. Προσπάθησα να καταλάβω τι θέλει να μου πει το σώμα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι έπρεπε να πετάξω κάποια φορτία, να καθαρίσω και να ακούω το μέσα μου».