Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σε

Πριν καλά καλά ολοκληρωθούν οι εξετάσεις της προηγούμενης υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης μαθητριών από καθηγητή σε σχολείο της Λεμεσού που ήρθε στο φως  στα μέσα Νοεμβρίου,  νέα υπόθεση  σεξουαλικής κακοποίησης από καθηγητή στη Λευκωσία βρίσκεται ενώπιον των Αρχών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο εν λόγω καθηγητής φέρεται να άφηνε σεξουαλικής φύσεως  υπονοούμενα σε μαθήτριες του, ενώ σε μία περίπτωση προχώρησε και σε απρεπές - όπως αναφέρεται - άγγιγμα .  

Διευθυντής Λυκείου επικοινώνησε χθες το πρωί  με την Υποδιεύθυνση Διερεύνησης υποθέσεων ευάλωτων προσώπων και ενημέρωσε για επιστολή που του παρέδωσαν τρεις μαθήτριες, η οποίες  αναφέρονται σε συγκεκριμένα περιστατικά. Επικαλούνται τη μαρτυρία ακόμη τεσσάρων συμμαθητών τους. Ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε ήδη και το Υπουργείο Παιδείας. 

Άρχισαν οι καταθέσεις

Το μεσημέρι άρχισε η λήψη οπτικογραφημένων καταθέσεων από τις μαθήτριες οι οποίες διήρκεσαν μέχρι αργά το απόγευμα ενώ δεν αποκλείεται μετά την αξιολόγηση των συγκεκριμένων καταθέσεων οι αρχές να εκδώσουν και ένταλμα σύλληψης.