Τηλεόραση Ραδιόφωνο
johnny-depp-

Οριστικό φαίνεται να είναι το τέλος που δίνεται στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου.

Όπως φαίνεται η δικαστική διαμάχη του Ντεπ με την Άμπερ Χερντ του κόστισε πολλά και ένα από αυτά ήταν και το μέλλον του στο δημοφιλές φιλμ.

Μετά την ανάσα που πήραν οι θαυμαστές του Χολιγουντιανού ηθοποιού, όταν με ανακούφιση άκουσαν πως η Μάργκοτ Ρόμπι, δεν θα βρεθεί στον θρυλικό ρόλο, τώρα έρχονται να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα «σκληρό» δημοσίευμα.

Οι πληροφορίες πως ο Ντεπ δεν θα πρωταγωνιστήσει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», άρχισαν να κυκλοφορούν από χθες, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, και αναφορές τόνιζαν ότι ο ηθοποιός δεν θα παρουσιαστεί ξανά στο franchise της Disney μετά την απομάκρυνσή του, το 2018.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, κάθε προσδοκία των φαν για την επιστροφή του ηθοποιού, βυθίζεται στον βούρκο και όπως όλα δείχνουν το κοινό πρέπει να αναζητήσει ερείσματα, για να καταπολεμήσει τη λύπη του, σε άλλους ηθοποιούς.

Ο 59χρονος σταρ έπαιξε για τελευταία φορά τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ» του 2017, πριν ο κινηματογραφικός κολοσσός τον διώξει, εξαιτίας των κατηγοριών που εξαπέλυσε εναντίον του, η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ.

Η βρετανική εφημερίδα έρχεται επί της ουσίας για να διαψεύσει, όλα όσα έγραφε μέχρι και πριν από λίγες ημέρες η «The Sun», όταν μία πηγή τόνισε ότι μια έκτη ταινία του franchise με τίτλο «A Day At the Sea», ήταν στα σκαριά με ήρωα τον Τζόνι Ντεπ: «Ο Ντεπ πρόκειται να επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αρχές Φεβρουαρίου σε μια απόρρητη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα είναι στα πρώτα στάδια και δεν υπάρχει ακόμη σκηνοθέτης που να συνδέεται με το έργο, το οποίο ονομάζεται "A Day At The Sea". Ο Τζόνι αναμένεται να κάνει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η παραγωγή».

Η Μάργκοτ Ρόμπι και οι «Πειρατίνες»

Η νέα εκδοχή των «Πειρατών της Καραϊβικής» με τίτλο «Πειρατίνες» και πρωταγωνίστρια του φιλμ, τη Μάργκοτ Ρόμπι, δεν φαίνεται να ευδοκίμησε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι αυτή η ταινία δεν θα γυριστεί μάλλον ποτέ. Μιλώντας στο Vanity Fair, η 32χρονη παραδέχτηκε, ότι η Disney ακύρωσε το remake των «Πειρατών», όπου θα πρωταγωνιστούσε.

Από το 2020 η Ντίσνεϊ έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει με ένα «γένους θηλυκού» remake των «Πειρατών» και να αφήσει πίσω τον Τζακ Σπάροου του Ντεπ, του οποίου το δικαστήριο με την Άμπερ Χερντ εκκρεμούσε.

Αυτή η ιδέα όμως ανήκει στο παρελθόν και όπως δήλωσε η ίδια: «Είχαμε μια ιδέα και την αναπτύσσαμε για κάποιο χρονικό διάστημα, πριν από καιρό, προκειμένου να γίνει μια περισσότερο γυναικεία ταινία -όχι εντελώς γυναικεία- και να ήταν απλώς μια διαφορετική ιστορία- η οποία πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία. Όμως υποθέτω ότι δεν θέλουν να το κάνουν».