Τηλεόραση Ραδιόφωνο
heard-depp

Η Άμπερ Χερντ παίζει και το τελευταίο της «χαρτί» για να καταφέρει τουλάχιστον να γλιτώσει την οικονομική της καταστροφή, μετά την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της με τον  Τζόνι Ντεπ και τα εκατομμύρια που του χρωστά.

Η ηθοποιός αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην αποπληρωμή της αποζημίωσης στον πρώην σύζυγό της και αυτή τη φορά στράφηκε εναντίον της ασφαλιστικής της εταιρείας.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Χερντ κατέθεσε μήνυση κατά της αρμόδιας εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό της με την κατηγορία ότι η ασφαλιστική είναι αυτή που θα έπρεπε να καλύψει την αποζημίωση ύψους 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τζόνι Ντεπ.

Στην αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, η Χερντ επικαλείται  το συμβόλαιο αστικής ευθύνης που είχε συνάψει με την εταιρεία, για να την προστατεύσει από κινήσεις  δυσφήμισης εναντίον της.

Παρόλα αυτά, η νομική ομάδα της ασφαλιστικής υποστήριξε πως από τη στιγμή που οι ένορκοι έκριναν ότι η Χερντ διέπραξε εκούσιο παράπτωμα στους ισχυρισμούς του Τζόνι Ντεπ, δεν χρειάζεται η εταιρεία να εκπληρώσει το συμβόλαιο σύμφωνα με το Δίκαιο της Καλιφόρνιας.

Υποστηρίζει ότι έκλεισε μία «άνευ όρων συμφωνία»

Στα δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το TMZ η Χερντ υποστηρίζει πως έκλεισε μια «άνευ όρων συμφωνία» που την προστατεύει ό,τι κι αν συμβεί.

Στην ανταγωγή της λοιπόν, η Άμπερ Χερντ κατηγόρησε την New York Marine and General Insurance πως προσπάθησε να αθετήσει τη συμφωνία τους, λέγοντας ότι επρόκειτο για «παραβίαση του συμβολαίου».