Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λοπεζ

«Μαύρο» έπεσε στο Instagram της Τζένιφερ Λόπεζ και οι 226 εκατομμύρια ακόλουθοί της, μέσα σε ένα κλίμα ανησυχίας, αναρωτιούνται για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη Λατίνα τραγουδίστρια.

Η Λόπεζ μέσα σε λίγα λεπτά διέγραψε κάθε ποστ και βίντεο από το προφίλ της στο Instagram, ενώ άφησε και ένα μαύρο εικονίδιο στη φωτογραφία προφίλ της. Οι εικασίες ξεκίνησαν αμέσως το Twitter με τους θαυμαστές της τραγουδίστριας και ηθοποιού, να προσπαθούν να ανακαλύψουν τι κρίβεται πίσω από αυτή την αλλαγή.

Όπως εξήγησαν κάποιοι από τους θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ, τις τελευταίες εβδομάδες η 53χρονη έκανε με stories της μια αναδρομή στα προηγούμενα άλμπουμ. Μάλιστα πρόσφατα είχε εξηγήσει πως έχει περίπου δέκα χρόνια να βγάλει μουσικό άλμπουμ και θέλει σύντομα ο κόσμος να ακούσει τον 9ο δίσκο της, που θα περιλαμβάνει όλα εκείνα που τη χαρακτηρίζουν ως καλλιτέχνη.

Το προφίλ της Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram

τζειλο

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, το πιο πιθανό είναι το προφίλ στο Instagram, να μπήκε σε μαύρο φόντο για να προϊδεάσει το κοινό για τη νέα της μουσική δουλειά.

Το προφίλ της Τζένιφερ Λόπεζ στο Twitter

Την ίδια κίνηση με το πάγωμα του Instagram είχε κάνει και η Μπιγιονσέ για το 7ο μουσικό άλμπουμ της με τίτλο Renaissance.

Τα τελευταία χρόνια η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κάνει πολλές ταινίες, έχει φτιάξει μια σειρά προϊόντων ομορφιάς για το σώμα και το πρόσωπο, έχει δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix, έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, ξαναβρήκε τον έρωτα της ζωής τον Μπεν Άφλεκ, τον οποίο και παντρεύτηκε δύο φορές, όμως η μουσική της είχε μείνει πίσω. Όπως όλα δείχνουν η διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα, μπαίνει και πάλι στη μουσική βιομηχανία δριμύτερη.

Η τελευταία της δημοσίευση

Στην τελευταία της ανάρτηση η Τζένιφερ Λόπεζ κάθισε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Μπεν Άφλεκ, και οι δυο τους χαμογέλασαν πλατιά λέγοντας: «Παιδιά, τα κατάφερα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Λόπεζ είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τις πτυχές της σχέσης τους που είναι πολύ πιο διαφορετικές τώρα, συγκριτικά με 18 χρόνια πριν, όταν ήταν ζευγάρι για πρώτη φορά. «Τώρα είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετική φάση της ζωής μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να έχουμε επίγνωση αυτών των πραγμάτων» είχε πει η JLo.

Όπως εξήγησε, πλέον ούτε εκείνη ούτε ο Άφλεκ αφήνουν την πίεση από τα ΜΜΕ που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα να τους αποπροσανατολίσει, όπως είχε συμβεί το 2004, όταν και χώρισαν.

«Νομίζω ότι τώρα είμαστε αρκετά δυνατοί ώστε να ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι όχι, ενώ όταν ήμασταν νεότεροι ήταν πιο δύσκολο να χειριστούμε αυτές τις εξωτερικές φωνές και να επιβιώσουμε ως σχέση», είχε συμπληρώσει η τραγουδίστρια.