Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ανδρέας Μαυρογιάννης Καραϊσκάκειο

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα αριστείας του τόπου με παγκόσμια διάκριση και φήμη, δήλωσε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Ο κ. Μαυρογιάννης επισκέφθηκε την Τετάρτη το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Κατά τη συνάντηση με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, Δρ Πόπη Κανάρη και τον Διευθυντή του Καραϊσκάκειου, Δρ Παύλο Κωστέα έγινε ξενάγηση στους χώρους και ενημέρωση για το έργο του ιδρύματος.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο κ. Μαυρογιάννης δήλωσε ότι «είχαμε την τιμή και την χαρά να ξεναγηθούμε από την δρ Κανάρη και τον δρ Κωστέα στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, να μας παρουσιαστεί το έργο του ιδρύματος και πρέπει να πω ότι φεύγουμε από εδώ πάρα πολύ συγκινημένοι, περήφανοι και με ένα αίσθημα ότι ο τόπος μας μπορεί να φτάσει πολύ ψηλούς στόχους».

Επίσης, πρόσθεσε ότι το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα αριστείας του τόπου, με παγκόσμια διάκριση και φήμη. Ο τόπος μας, συνέχισε, μπορεί σε αυτό τον τομέα να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να αποτελέσει πρότυπο στον κόσμο.

Ο κ. Μαυρογιάννης συνεχάρη την δρ Κανάρη, τον δρ Κωστέα, τα μέλη του Συμβουλίου, τους συνεργάτες τους και όλους τους ανθρώπους που συνεισέφεραν και συνεισφέρουν στο έργο του ιδρύματος και ευχήθηκε «να πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο γιατί είναι ένα απαραίτητο έργο που προσφέρει πολύ ποιοτικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Όλοι ξέρουμε, είπε ο κ. Μαυρογιάννης, ότι τέτοιου είδους νοσήματα και παθήσεις δεν προσφέρονται καθόλου για οποιαδήποτε εμπορική εκμετάλλευση και απαιτείται μια αίσθηση υψηλής αποστολής, μια αίσθηση τεράστιας επένδυσης μόνο και μόνο γιατί πρέπει να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας.

Είμαστε επίσης, ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα εκπροσωπεί και εργάζεται για όλη την Κύπρο, κατέληξε.