Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα. Κάποιες φορές, όμως, κάποια… μπλεξίματα φέρνουν τα πάνω κάτω, σε βαθμό που η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό μας.

Αυτό συμβαίνει και στο «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Η νέα κωμική σειρά του AΝΤ1 κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 21:15 και, μέσα από μία αναγκαστική συγκατοίκηση, θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά και τον τρόπο ζωής δύο οικογενειών, δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Επεισόδιο 3

Η συμβίωση στη βίλα έχει για όλους κωμικοτραγικές συνέπειες. Ο Γιάννης, η Περιστέρα και ο Θανάσης προσπαθούν να συντονιστούν και να απολαύσουν τις ανέσεις της χλιδάτης ζωής, ενώ ο Αρίστος και η Μελίνα προσπαθούν να αντέξουν τη χοντροκομμένη συμπεριφορά των φιλοξενούμενών τους. Ο Αλέξανδρος βρίσκει τρόπο να πάρει την εκδίκησή του από τον Θάνο, γιατί έδωσαν σε αυτόν το ακριβό laptop, αλλά κι ο Θάνος δεν θα το αφήσει να πέσει κάτω. Και μέσα σε όλα αυτά, η Μελίνα και η Περιστέρα αποφασίζουν να πάνε για ψώνια με τους γιους τους για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ ο Γιάννης και ο Θανάσης μένουν σπίτι καταστρέφοντας την πολύτιμη κάβα και αδειάζοντας την πισίνα, κάνοντας τον Αρίστο όλο και πιο έξαλλο.

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Επεισόδιο 4

Ο Αρίστος και η Μελίνα ζητάνε από τον Γιάννη και την Περιστέρα να μην πουν ακόμα την αλήθεια στον κύκλο τους για την σχέση που τους συνδέει και ψάχνουν να βρουν μια ιστορία για να λένε στους φίλους τους. Μια επίσκεψη, όμως, από τον Παύλο και την Λίλα, ένα φιλικό τους ζευγάρι που έρχεται λίγο νωρίτερα από ό,τι πρέπει, θα τους αναγκάσει όλους να αυτοσχεδιάσουν… Ταυτόχρονα, η Εριέττα, κόρη της Λίλας και του Παύλου, προτείνει στα αγόρια να πάρουν κρυφά το αμάξι του μπαμπά της για βόλτα και καταφέρνει να πείσει ακόμα και τον Θάνο παρά τις αντιρρήσεις του. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο παππούς έχει βγει στην γύρα για να βρει σουντόκου, αλλά καταλήγει σε ένα πανάκριβο ντελικατέσσεν, όπου θα μπλέξει σε περιπέτειες…

Συντελεστές

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS

#PoiosPapadopoulos