Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαμαλακης

Την πρώτη του ανάρτηση για το πόσο τυχερός στάθηκε που γιορτάζει τα γενέθλια του ζωντανός, έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά το εξιτήριο του από το γενικό νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Ο δημοφιλής σεφ, πραγματοποίησε μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου τόνισε πόσο τυχερός αισθάνεται αλλά και την ευγνωμοσύνη του για το γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, στο οποίο όπως έγραψε « με αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στη ζωή».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαμαλάκης έγραψε στην ανάρτηση του στο Facebook ότι «αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ' ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή».

«Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές».

Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους» ανέφερε ο αγαπητός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.