Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ταχυτητα

Νεαρός ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη όταν εντοπίστηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου να οδηγεί το όχημα του σε  κατοικημένη περιοχή με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον δρόμο Παραλιμνίου-Σωτήρας ανέκοψαν το αυτοκίνητο νεαρού ηλικίας 22 ετών, ο οποίος οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα δηλαδή 109 χλμ. την ώρα αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο».

Πρόσθεσε ότι «ο 22 χρόνος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 63 mg% αντί 22mg% και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 59 mg% αντί 22mg%».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης εναντίον του 22 χρόνου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 500 ευρώ ενώ για το αδίκημα της οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα θα κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.