Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχες

Μουντό καιρό αναμένει τις επόμενες ημέρες η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία προβλέπει βροχές και καταιγίδες για αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.


Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις ενώ την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από το Σάββατο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.