Τηλεόραση Ραδιόφωνο
dora-xrisikou

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έκανε λόγο για τη δικαστική διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ σχολίασε και τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης την προηγούμενη εβδομάδα, για τον Γιώργο Κιμούλη, όταν τόνισε ότι έχει πάρει αγάπη από τον ηθοποιό.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα κάποιες εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τη δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μία αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι» δήλωσε η Δώρα Χρυσικού, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι σίγουρη πως στο τέλος θα δικαιωθούν.

«Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράζει την προσωπική του άποψη. Ο καθένας λέει αυτό το οποίο πρεσβεύει. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές» ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός σε ερώτηση που αφορούσε στα πρόσφατα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη.

Σχετικά με το αν θα απέσυρε τις μηνύσεις εάν υπήρχε μία συγγνώμη από την πλευρά του Γιώργου Κιμούλη, η Δώρα Χρυσικού ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία. Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον ηθοποιό ανέφερε: «Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Έχω μία τάση να είμαι με τους καταγγέλοντες. Αυτή η θέση μου είναι αμετακίνητη».