Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια ελεγχοι

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο για πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων, κατά τη διάρκεια της οποίες προέβησαν σε 81 καταγγελίες εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και ακολούθως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στο πλαίσιο επιχείρησης που διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο προέκυψαν 81 τροχαίες καταγγελίες, από τις οποίες οι 16 αφορούσαν οδήγηση με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, δύο με οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις όπως, παράβαση σήματος τροχαίας, οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας και άλλα.

Στο μεταξύ 34χρονος φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και με στερημένη άδεια οδήγησης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, τη Δευτέρα στις 23:50 μέλη της ομάδας «Ζ» ανέκοψαν 34χρονο με το όχημα του. Σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ήταν θετικός, ενώ όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού και επίσης είχε οφειλές σε εντάλματα προστίμου 6.500 ευρώ.

Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εκστρατείες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.