Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μανιτάρια.

Έσπασαν το Παγκόσμιο μανιταρορεκόρ κατά την 4η Ετήσια Γιορτή Μανιταριού στην Κοινότητα Σπήλια. Συγκεκριμένα οι διοργανωτές έστησαν ένα τηγάνι διαμέτρου 4 μέτρων και έφτιαξαν τη μεγαλύτερη τηγανιά σοτέ μανιταριών βάρους 1000 κιλών καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 341 κιλά σε διαφορετικά τηγάνια.

Το Φεστιβάλ Μανιταριού στα Σπήλια πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά, και πλέον έχει καθιερωθεί μετά την μεγάλη απήχηση που είχε τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος στήθηκε ακόμη μεγαλύτερο φεστιβάλ με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τα διάφορα παραδοσιακά εδέσματα, με τη συνοδεία κυπριακού ποτού και μουσικής.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάρα πολλά μανιταροεδέσματα, όπως γύρο μανιταριών, μανιταρόσουπα, μανιταρο-bao buns, και μακαρόνια με μανιτάρια.

Διαθέσιμα υπήρχαν και μανιταροκίτς με τα οποία μπορείς να καλλιεργήσεις σπίτι σου ολόφρεσκα και βιολογικά μανιτάρια.

Στην εκδήλωση υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, μεταξύ των οποίων διαλέξεις από ειδικούς για τα οφέλη και τις ιδιότητες των μανιταριών, περιπάτους στη φύση με τη συνοδεία του Δασονομείου, φουσκωτά και κρυμμένο θησαυρό.