Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιωαννα-τουνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την εγκυμοσύνη και τον επικείμενο γάμο τους, μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος, αλλά δε ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Μόλις βγει το μωρό, θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ» δήλωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε ερώτηση για τον γάμο τους, η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα» και ξεκαθάρισε αναφορικά με το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί τηλεοπτικά: «Ούτως ή άλλως με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση και εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια από τον καναπέ».