Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Συννεφιασμένο και με την πιθανότητα μεμονωμένων βροχών θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 


Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.


Αναλυτικά το σκηνικό του καιρού: 


Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που αργότερα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βόρεια. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νότια και ανατολικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά και βόρεια κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νέφωσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ αργότερα αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα στα ανατολικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.


Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις.


Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα.