Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Η ειδικοί αρωμάτων του Molton Brown στο Λονδίνο, σας προσκαλούν να γιορτάσετε το χαρούμενο χάος των Χριστουγέννων με μια νέα συλλογή Festive Limited Edition, Merry Berries & Mimosa. Αυτό το απολαυστικό άρωμα αιχμαλωτίζει την ανάλαφρη χαρά του να περάσετε τη σεζόν με αγαπημένα πρόσωπα – με όλο τον θόρυβο, το γέλιο και πολλες εκπλήξεις. Ως ο απόλυτος προορισμός σας για χριστουγεννιάτικα δώρα για περισσότερα από 50 χρόνια, είμαστε εδώ για να το κάνουμε την πιο χαρούμενη χρονιά σας.

Το Merry Berries & Mimosa είναι μια κομψή εμφάνιση σε ένα φρουτώδες-λουλουδάτο άρωμα, που δημιουργήθηκε από την Senior Perfumer Nathalie Koobus, η οποία έφτιαξε μερικά από τα αγαπημένα μας εποχιακά αρώματα όλα αυτά τα χρόνια. Η ζωηρή συλλογή αναδεικνύει τα ζαχαρωμένα κόκκινα μούρα και την εκλεπτυσμένη μιμόζα – ένα ευαίσθητο λουλούδι που ανθίζει τον χειμώνα με παγκόσμια συγκομιδή μόνο 100-300 κιλά ετησίως. Ως υψηλής ποιότητας, πολύπλευρη πρώτη ύλη που συνήθως βρίσκεται σε εκλεκτό άρωμα, το έχουμε χρησιμοποιήσει στην περιποίηση σώματος για την πιο πολυτελή εμπειρία. Με νότες κορυφής εσπεριδοειδών, καρδιά από ίρις και βάση από ώριμο βατόμουρο και ανακουφιστικά, μοσχοβολιστά ξύλα, αυτή η δημιουργία είναι μια ένδοξη αναντιστοιχία φρεσκάδας και ζεστασιάς.

Η Limited Edition συσκευασία είναι διακοσμημένο με μοτίβο από μπαστούνι της δεκαετίας του 1970 με φύλλο χρυσό.

Το σχέδιο του στο χέρι δίνει μια ανθρώπινη πινελιά, προσθέτοντας την γοητεία που ενέπνευσε τη φετινή γιορτινό άρωμα.

Για να βοηθήσουμε στη μείωση των απορριμμάτων, φτιάξαμε τα πλαστικά μας μπουκάλια με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας στο Elsenham με ουδέτερο άνθρακα.

Τα γιορτινά μας μπιχλιμπίδια και τα αρωματικά κεριά είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Merry Berries & Mimosa Collection Shot

Χαρούμενο. Απολαυστικό. Ζεστό.

ΗΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Γεννημένη στην South Molton Street του Λονδίνου το 1971, η Molton Brown είναι ένα σύμβολο του μοναδικού βρετανικού στυλ. Τα Eaux de Parfum και Toilette μας, καθώς και το Bath, Body, Hair και Home έχουν κατασκευαστεί στην Αγγλία από την πρώτη μέρα - και δεσμευόμαστε σε αυτό για το μέλλον μας. Προμηθεύοντας μόνο τα καλύτερα συστατικά σε εξαιρετικές συγκεντρώσεις αρωμάτων, η ποιότητά μας μάς έχει βραβευτεί με Βασιλικό Ένταλμα από την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Στο πλαίσιο του διαρκώς εξελισσόμενου βιώσιμου ταξιδιού μας, ποτέ δεν κάναμε και ποτέ δεν θα κάνουμε δοκιμές σε ζώα, έχουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής στο Elsenham και είμαστε υπέρμαχοι της ομορφιάς που είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον. Εμπνευσμένοι από την προοδευτική μας πατρίδα, το Λονδίνο, εργαζόμαστε δίπλα-δίπλα με την εκλεκτική ομάδα αρωματοποιών μας για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αρώματα μακράς διάρκειας, ξεχωριστά αρώματα που θα αγαπήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες , παρακαλούμε επικοινωνήστε :

Αλίνα Νικολάου

Marketing & Training Manager

T: 22007900 E: [email protected]

δτ
δτ
δτ
δτ
δτ
δτ