Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηπα πυροβολισμοί

Χάος και τρόμος επικράτησε σε αγώνα ποδοσφαίρου Γυμνασίου στο Λάμπερτον των ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακούστηκαν πολλαπλοί πυροβολισμοί.

Η τελετή απονομής τροπαίων και η χαρά των μαθητών μετά το επίτευγμά τους διακόπηκαν με τον πιο βίαιο τρόπο, καθώς βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τους μαθητές των δύο ομάδων από τα σχολεία Lumberton Junior High School και St. Paul's Middle School, να βρίσκονται γονατιστοί, όταν ξαφνικά ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί.

Έντρομοι οι μαθητές τρέχουν αναζητώντας καταφύγιο ενώ πολλοί πέφτουν στο έδαφος προκειμένου να αποφύγουν τα πυρά. "Πέστε κάτω" ακούγεται να φωνάζει ένας άνδρας, ενώ οι πανηγυρισμοί δίνουν τη θέση τους στα ουρλιαχτά των μαθητών που ακούγονται στο στάδιο.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ένα άτομο επιβεβαιώθηκε ότι τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, με τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο να διαπιστώνουτν πως το θύμα ήταν μία 41χρονη γυναίκα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη με ελικόπτερο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή: News 24/7.gr