Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μακρης ανδρεας

«Όπως δεν τον είδαμε!» μας συστήνεται ο Ανδρέας Μακρής. Ο αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο παρακολουθούμε στο ρόλο του Πούλουκκο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» μοιράστηκε μαζί μας την αγαπημένη του ενασχόληση η οποία προέκυψε από τον τετράποδο του φίλο, τον σκύλο του ''Six'' και από τότε την απολαμβάνουν παρέα.  

  • Υπάρχει κάποια δραστηριότητα, κάποιο χόμπι που κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;

Το κάνω τα απογεύματα και είναι περπάτημα πάνω στα βουνά μαζί με τον σκύλο μου. Δεν με αποφορτίζει απλώς, με κάνει να γίνομαι ένα με τη φύση, με χαλαρώνει, αναπνέω καθαρό αέρα και είναι το ιδανικό για να αποβάλω από πάνω μου την ένταση μιας απαιτητικής ημέρας.

μακρης ανδρεας
  • Πως προέκυψε η συγκεκριμένη ασχολία;

Ξεκίνησε τον περασμένο Χειμώνα όταν απέκτησα το σκυλί μου. Είναι ένα κυνηγετικό σκυλί και επειδή θέλω να έρχεται σε επαφή με τα ένστικτα και τις μυρωδιές πηγαίνουμε πάνω στα βουνά. Είδα ότι είναι κάτι το οποίο τον ευχαριστεί πολύ και τον ίδιο αλλά και εμένα. Ξοδεύει με αυτόν τον τρόπο την ενέργεια του και όλο αυτό σιγά σιγά ξεκίνησε να γίνεται και δική μου ανάγκη. 

ανδρεας μακρης
  • Πόσο χρόνο αφιερώνετε για αυτήν και πόσο συχνά;

Πηγαίνουμε όταν δεν έχω βραδινές πρόβες. Αυτό γίνεται περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα.

  • Έχετε κάποια ανάμνηση που που συνδέεται με τη συγκεκριμένη ενασχόληση;

Το πιο εντυπωσιακό που θα σου πω είναι πως μόλις μπούμε μέσα στο αυτοκίνητο και συνειδητοποίησει ότι ξεκινήσαμε για τον δρόμο προς το βουνό, ξαφνικά παθαίνει πανικό, είναι ξετρελαμένος. Σημαντική είναι και η στιγμή που μετά από τόσο τρέξιμο και παιχνίδι στο βουνό, κουράζεται. Τότε έρχεται και ξαπλώνει πάνω στα πόδια μου για να χαλαρώσει. Οι δυό μας καθόμαστε εκεί γύρω στα 15 λεπτά και κοιτάμε ήρεμοι κάτω τη Λεμεσό, λες και εκείνη τη στιγμή γινόμαστε ένα. Είναι ο γιος μου, τον αγαπώ πολύ!

ανδρεας μακρης