Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Το Σάββατο 05/11 ο Όμιλος Εταιριών Frou Frou υποδέχθηκε το νέο μέλος της οικογένειας προϊόντων Frou Frou Morning Coffee. Σε μια ευφάνταστη παρουσίαση που διοργανώθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργοστασίου, ο Marketing Director της εταιρίας, Χάρης Χατζηκυριάκος, ταξίδεψε τους διακεκριμένους προσκεκλημένους στον Γαλαξία της σοκολάτας, μέσα από μια λεπτομερή παρουσίαση των Νέων Frou Frou Morning Coffee Chocos.

Τις ακαταμάχητες σοκολατένιες μπαλίτσες με πυρήνα το αγαπημένο μπισκότο της Κύπρου και επικάλυψη από πλούσια, λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος Frou Frou.

Τα Frou Frou Morning Coffee Chocos κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά και έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα, κερδίζοντας τις γευστικές εντυπώσεις με την ποιότητά τους, αλλά κυρίως με το μοναδικό, βελούδινο και ισορροπημένο πάντρεμα μπισκότου και σοκολάτας. Το προϊόν διατίθεται σε τρεις συσκευασίες. To Treat (Treat size pack 225gr), to Share (Tin 400gr), to Go (Bag 37gr).

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση των προσκεκλημένων στη γραμμή παραγωγής των Frou Frou Morning Coffee Chocos, ώστε να απολαύσουν δια ζώσης τη δημιουργία του προϊόντος.