Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια ΑΕΚ

Ανακοίνωση αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο οίκημα του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσε η Αστυνομία:

Ζημιές σε παράθυρα και πόρτες, του υποστατικού όπου στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ, στη Λάρνακα, προκλήθηκαν μετά από επίθεση αγνώστων κουκουλοφόρων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.20μ.μ. χθες, περίπου 30 άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, προσέγγισαν πεζοί την πίσω πλευρά του υποστατικού, όπου με τη χρήση ροπάλων, πετρών και άλλων αντικειμένων έσπασαν έξι παράθυρα και πόρτες του εν λόγω υποστατικού. Ακολούθως φέρονται να  έριξαν κροτίδα εντός του υποστατικού και να τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Παράλληλα, διενεργήθηκαν περιπολίες στην γύρω περιοχή, για εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι κατά τον χρόνο της επίθεσης, το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων ήταν κλειστό. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.