Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρόταρυ.

Ιστορικές είναι οι μέρες που διανύουμε για το Κυπριακό Ρόταρυ, το οποίο για πρώτη φορά είναι ο οικοδεσπότης, για πρώτη φορά στην ιστορία, του Ινστιτούτου της Ζώνης 21 του Διεθνούς Ρόταρυ.

Οι Ροταριανοί αξιωματούχοι κατέφτασαν από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική φέρνοντας την Κύπρο στο προσκήνιο του Ρόταρυ σε όλο τον κόσμο.

Στην ατζέντα θέματα όπως η πρόληψη ασθενειών, η εκπαίδευση, το περιβάλλον, η ενδυνάμωση των κοριτσιών, η διαφορετικότητα και η ισότητα.

«Είμαστε άνθρωποι με σκοπό, άνθρωποι με ακεραιότητα, άνθρωποι με επιρροή, άνθρωποι της δράσης. Αυτό κάνουμε. Λαμβάνουμε δράση όταν βλέπουμε τις μεγαλύτερες προκλήσεις του πλανήτη μπροστά μας», ανέφερε ο πρόεδρος του διεθνούς Ρόταρυ, Jennifer Jones

Η πρώην διευθύντρια του διεθνούς Ρόταρυ, Κατερίνα Κοτσάλη-Παπαδημητρίου ανέφερε ότι

Κάθε Ινστιτούτο είναι μία ευκαιρία να μοιραστούμε τις επιτυχίες μας, τις προκλήσεις μας, τις προσδοκίες μας και τα όνειρά μας

Ενδεικτικό της δράσης των Ροταριανών Ομίλων της Κύπρου είναι η πρόσφατη αγορά εξοπλισμού για το Κέντρο Διάγνωσης Παιδικού Καρκίνου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα , με κόστος 400,000 δολάρια.