Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Αναρωτιέστε πού θα βρείτε ιδέες για το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας άτομα, για το βαφτιστήρι ή ακόμα και για εσάς; Tα καταστήματα καλλυντικών Beauty Bar επιλέγουν για εσάς τα πιο ξεχωριστά δώρα για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος! Επιπλέον, για όλο τον Νοέμβριο προσφέρουν -20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα gifting για να είστε έτοιμοι με την Χριστουγεννιάτικη λίστα των δώρων από νωρίς!

Για τις κυρίες που λατρεύουν να είναι όμορφες και περιποιημένες σε κάθε περίσταση το IDC BEAUTY GARDEN set είναι το ιδανικό για αυτές νεσεσέρ που περιλαμβάνει shower gel, shampoo και body lotion. Το I LOVE NATURALS HAND CARE DUO είναι ένα πακέτο περιποίησης χεριών με αιθέρια έλαια και μυρωδιές από roses και argan που θα το λατρέψουν! Για τις κυρίες που είναι πιο επιλεκτικές το YSL LIBRE EDP50ML GIFT SET ή το MONSIEUR BIG MASCARA SET της LANCÔME είναι κάποιες από τις επιλογές δώρων που θα προσθέσουν στις εμφανίσεις τους.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε και τους αγαπημένους μας κυρίους που θέλουν να νιώσουν το ίδιο ξεχωριστοί! Το σετ περιποίησης της IDC MENS LUXURY BASKET 6PCS ή το MISTER THIS BEARD IS TAKEN GIFT SET της W7 είναι οι ιδανικές επιλογές που περιλαμβάνουν όλα τα προϊόντα που θα χρειαστούν πριν αλλά και μετά το ξύρισμα! Ξεχωριστές επιλογές είναι και τα GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIÒ PROFONDO EDP 75ML ή το BIOTHERM AQUAPOWER GIFT SET που θα δώσουν μια elegant νότα στην προσωπική τους περιποίηση.

Οι μικροί μας φίλοι έχουν την τιμητική τους στα Beauty Bar αφού εκεί θα βρείτε αμέτρητες επιλογές δώρων σε vegan προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα ενώ είναι πιστοποιημένα και ειδικά για χρήση από παιδιά 3 ετών! Για τις μικρές κυρίες που λατρεύουν το glitter και τα χρώματα τα σούπερ βαλιτσάκια της IDC, MARTINELIA SHIMMER WINGS και MARTINELIA YUMMY BEAUTY CASE θα απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους! Επιπλέον το σετ μπάνιου με τους αγαπημένους τους ήρωες όπως το LORENAY BATMAN DENTAL TOILET BAG είναι μια καλή πρόταση που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας κυρίους!

Στα Beauty Bar θα βρείτε πολλές επιλογές δώρων και για τους πολύ επιλεκτικούς teenagers! Όπως τα αγαπημένα MISS KAY perfumes που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση & mood, όλη την σειρά αρωμάτων της αγαπημένης pop idol ARIANA GRANDE αλλά και πολλές επιλογές σε παλέτες W7 για όλα τα γούστα!

Ακόμα και αν μετά απ’ όλα αυτά δεν ξέρεις τι πρέπει να διαλέξεις, πάλι έχουμε τη λύση! Εδώ έρχεται η gift card, το απόλυτο δώρο! Με την gift card του Beauty Bar μπορείς να κάνεις στους αγαπημένους σου ακριβώς εκείνο το δώρο που επιθυμούν, χωρίς ενδεχόμενο αποτυχίας, αφού εκείνοι διαλέγουν το δώρο τους!

Για περισσότερες προτάσεις δώρων για μικρούς και μεγάλους μπορείς να επισκεφτείς το: www.beautybar.com.cy/

Beauty Bar – Be your own kind of beautiful!

δτ
δτ
δτ
dt