Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Σε καταγγελία δύο προσώπων, για σωρεία τροχαίων αδικημάτων προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία. Πρόκειται για 26χρονο, που μεταξύ άλλων οδηγούσε αυτοκίνητο με στερημένη άδεια οδηγού και 28χρονη η οποία ως ιδιοκτήτρια του οχήματος επέτρεψε στον 26χρονο να οδηγήσει.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες, μέλη της Τροχαίας Πάφου, εντόπισαν να κινείται σε δρόμο της επαρχίας Πάφου, αυτοκίνητο που δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. Αφού ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν 26χρονος κάτοικος Πάφου, ο οποίος οδηγούσε με στερημένη άδεια. Επίσης, από τον έλεγχο στα έγγραφα του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλειας, είχε ληγμένο πιστοποιητικό καταλληλότητας από τον Μάιο του 2020, ακυρωμένη εγγραφή από τον Δεκέμβριο του 2020 και ληγμένη άδεια κυκλοφορίας από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο 26χρονος υποβλήθηκε και σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη. Ως εκ τούτου έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου, για να σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε επίσης η 28χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία πληροφορήθηκε ότι θα καταγγελθεί για το ότι επέτρεψε την οδήγηση του οχήματός της από τον 26χρονο και τα αδικήματα που αφορούν στα έγγραφα του οχήματός της.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.