Τηλεόραση Ραδιόφωνο
papacosta-maria

«Όπως δεν την είδαμε!» μας παρουσιάζεται η Μαρία Παπακώστα. Η ηθοποιός την οποία παρακολουθούμε φέτος στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» μίλησε στο ant1live για την αγαπημένη της ενασχόληση. Αν και όπως μας είπε ο ελεύθερος της χρόνος είναι πολύ περιορισμένος, όταν της δοθεί η ευκαιρία επιλέγει να χαλαρώσει στον καναπέ της μαζί με τις αδυναμίες της, τα κατοικίδιά της. 

  • Υπάρχει κάποια δραστηριότητα, κάποιο χόμπι που κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;

Είμαι τηλεορασάκιας. Αγαπώ να παρακολουθώ σειρές, οπότε αυτή είναι η δική μου διέξοδος για ξεκούραση. Με αποφορτίζει από μια δύσκολη και έντονη μέρα.

παπακωστα
  • Ti επιλέγετε να δείτε στην τηλεόραση όταν σας δοθεί η ευκαιρία;

Θα δω φυσικά τη σειρά μας, το «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» για να παρατηρήσω την ηρωίδα μου την Πρώτη και να μπορώ να την διορθώσω. Δεν έχω χρόνο για κάτι άλλο. Αυτό όλο μπορεί να μου πάρει...10 λεπτά μόνο.

παπακωστα
  • Αν είχατε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας για ξεκούραση, πως θα ήταν;

Το ονειρικό για εμένα, είναι να έχω ένα Σαββατοκύριακο, να είμαι στο σπίτι και να το περάσω όλο στον καναπέ μου, με τις σειρές μου και να έχω αριστερά μου τον σκύλο μου την Μίσκα, και δεξιά μου την γατούλα μου τη Μίου. Αυτό για εμένα είναι χαλάρωση, είναι ευτυχία.

παπακωστα
μαρια παπακωστα