Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κλοπή αυτοκινήτου
Φωτογραφία Αρχείου

Υπό κράτηση τέθηκε 18χρονος για υπό διερεύνηση υπόθεση παράλειψης σε σήμα μελών της Αστυνομίας, τροχαίες παραβάσεις, παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων και κλοπή οχήματος.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, μέλη της Αστυνομίας κατά την διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας στην περιοχή του δρόμου Μεσόγης – Πάφου αντιλήφθηκαν οδηγό να οδηγεί ύποπτα το όχημα του.

Αναφέρεται ότι σε σήμα των αστυνομικών παρέλειψε να σταματήσει κινήθηκε μέσω διάφορων δρόμων και έφτασε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού σε σημείο κοντά στο ζυγιστικό σταθμό Τίμης. Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα του μέσα στον αυτοκινητόδρομο και τράπηκε σε φυγή.

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν πέντε δοχεία που περιείχαν πετρέλαιο και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία ανάμεσα στα οποία γάντια και μια κουκούλα.

Ακολούθως το όχημα παραλήφθηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε σε χώρο για φύλαξη. Όπως διαφάνηκε εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος είναι άντρας ηλικίας 18 χρόνων. Εναντίον του 18χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε κοντά σε όχημα που είχε κλαπεί νωρίτερα την Τετάρτη στην περιοχή της Μόρφου. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης και εκεί σε έλεγχο που υποβλήθηκε ο ύποπτος διαπιστώθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που είχε διαφύγει στην Πάφο κοντά στον ζυγιστικό σταθμό Τίμης.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε ότι νωρίτερα την Τετάρτη, είχε κλέψει το όχημα που εντοπίστηκε στη Λεμεσό. Το όχημα, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, το είχε κλέψει στην περιοχή της Μόρφου στον Αστρομερίτη γιατί, όπως ισχυρίστηκε ήθελε να μεταβεί την Πάφο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.