Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Eλεύθερος με όρους αφέθηκε ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών την περασμένη Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες Τρίτη καταχωρήθηκε εναντίον του 52χρονου ποινική υπόθεση, δεν παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και αφέθηκε ελεύθερος με όρους εν αναμονή της έναρξης της δικαστικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου την Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 11.40-14.30, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, διενήργησαν έρευνα στην οικία και υποστατικά 52χρονου σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, φέρονται να εντοπίστηκαν εντός της οικίας, 143 πλήρη φυσίγγια, 151 κενά φυσίγγια, 1.403 πιστονάκια, πέντε μπουκάλια με σκάγια διαφόρων διαμετρημάτων, μεγάλος αριθμός από σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, μεταλλικά εργαλεία για γέμισμα φυσιγγίων και μία ηλεκτρική μηχανή για γέμισμα φυσιγγίων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας σε εξωτερική αποθήκη της οικίας, φέρονται να εντοπίστηκαν θαμμένα στο έδαφος, ένα μπουκάλι και μία τσάντα που περιείχαν πυρίτιδα, 11 πλήρη φυσίγγια ΔΟΚΟ απαγορευμένου τύπου και ένα δίκτυ παγίδευσης.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς συνεχίζουν τις εξετάσεις