Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Δυο ανήλικες και μια 44χρονη τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε, την Τρίτη, στην επαρχία Λεμεσού, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα. Ο οδηγός συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός σε έλεγχο αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 17:45, ενώ ο 74χρονος οδηγούσε το όχημα του στην οδό Αμμοχώστου, στην κοινότητα Κολοσσίου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια κινήθηκε προς τα πίσω και ακινητοποιήθηκε. Δίπλα από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, οδηγός του οποίου ήταν 44χρονη, στέκονταν 11χρονη και 13χρονη, οι οποίες κτυπήθηκαν από το όχημα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι η 11χρονη υπέστη ρήξη σπλήνας, η 13χρονη υπέστη εξάρθρωση αριστερού ισχύος, ενώ η 44χρονη υπέστη μώλωπες στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή, εκτός κινδύνου.

Η 13χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως εκτός κινδύνου. Η 44χρονη αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο 74χρονος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 68μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.