Τηλεόραση Ραδιόφωνο
eleni-rantou-vasilis-papakonstantinou

Η Ελένη Ράντου σε μία συνέντευξή της μίλησε τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός παρουσιάστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε πως τα τελευταία δύο χρόνια κλείστηκε στον εαυτό της.

«Όταν δεν είμαι καλά, δε μιλάω. Τα τελευταία δύο χρόνια κλείστηκα πολύ και όταν είμαι σε τέτοια ψυχολογία δεν θέλω να το μοιράζομαι. Όταν υπάρχει μία ηλικία κι ένα παρελθόν, έχεις πολλά πράγματα να διαχειριστείς, οπότε μαζεύεις δυνάμεις, κάνεις απολογισμούς, συζητάς με τον εαυτό σου. Το θέμα του θανάτου δεν είναι λυμένο για κανένα μας, οπότε όλο αυτό δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέμα για να μοιραστείς. Σκέφτηκα μέχρι και να εγκαταλείψω τη δουλειά, σκεφτόμουν πως θα ξαναβρώ κουράγιο για να ξαναμπώ. Σκέφτηκα να πάω πίσω από τη σκηνή και τα φώτα» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε και στη νέα της θεατρική δουλειά με τίτλο «Το πάρτι της ζωής μου» και σχολίασε ότι αφορά στην αναδρομή της ζωής μίας γυναίκας από τα επτά της μέχρι τα 55 της, με φόντο τα οικογενειακά τραύματα και μία σκια θανάτου στο σπίτι.

«Η παράσταση έχει τρομερές απαιτήσεις. Είμαι επί δύο ώρες στην σκηνή και το σώμα μου έχει πάθει επτά κράμπες, τρεις θλάσεις, πέντε τενοντίτιδες. Ό,τι γράφει κάποιος έχει πολύ από τον εαυτό του, όχι γεγονότα ζωής, αλλά τον τρόπο που βλέπει τη ζωή. Εδώ στο φινάλε υπάρχουν έντονα προσωπικά στοιχεία».

Η σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

eleni-rantou-vasilis-papakonstantinou

Επιπλέον η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε και για τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Το οικοδόμημα της ζωή μας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου δεν έπεσε ποτέ, ίσως επειδή είμαστε δυο ισχυρές προσωπικότητες. Συνήθως το κάστρο απειλείται όταν η μία είναι λιγότερο δυνατή προσωπικότητα από την άλλη και καταπιέζεται. Όταν γνωριστήκαμε με τον Βασίλη, εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα, οπότε εκείνος αποδέχτηκε το δικό μου ξεδίπλωμα που ερχόταν σιγά – σιγά. Το θέμα είναι εάν εγώ θα άντεχα το βάρος του "είσαι η γυναίκα του τάδε…". Όταν γνωριστήκαμε δεν ήμουν "η Ελένη μας", αλλά "το καινούργιο κορίτσι του Βασίλη. Με στρίμωχνε η ιδέα ότι πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι το "νούμερο 9" ή "νούμερο 10" στη ζωή κάποιου άλλου».