Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λεωφορειο

Χαιρετίζουν  την επανέναρξη του δρομολογίου Πολεμίου – Παναγιάς – Πάφου οι Σύνδεσμοι Γονέων ΤΕΣΕΚ Πάφου,  Λυκείου  Αγίου Νεοφύτου,  Γυμνασίου Απόστολου Παύλου και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων  Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου αφού θα τεθεί τέρμα στην ταλαιπωρία των μαθητών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Συνδέσμων η πρωτοβουλία της προέδρου του Συνδέσμου Γονέων ΤΕΣΕΚ Πάφου Λίνας Σάββα απέδωσε καρπούς. Όπως αναφέρεται, ύστερα από την δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ο οποίος έδρασε άμεσα επικοινωνόντας με τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο έγιναν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις και διευθετήσεις με αποτέλεσμα να ασκηθούν πιέσεις στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου ( ΟΣΥΠΑ) και από σήμερα Δευτέρα το δρομολόγιο Παναγιάς – Πολεμίου – Πάφου λειτουργεί εκ νέου.

Οι Σύνδεσμοι Γονέων της ΤΕΣΕΚ Πάφου του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου, του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου αλλά και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου εκφράζουν τις θερμές  ευχαριστίες τους στον κ. Φαίδωνος και τον κ. Καρούσο.

Σημειώνεται πως το δρομολόγιο της Σχολικής γραμμής της περιοχής Πολεμίου - Παναγιάς – Πάφου, είχε ανασταλεί μετά από βανδαλισμούς στα λεωφορεία του ΟΣΥΠΑ.