Τηλεόραση Ραδιόφωνο
\[π

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Τομ Κρουζ «τα βρήκαν πολύ καλά» όταν κάλεσε τον χολιγουντιανό σταρ για τσάι τις τελευταίες εβδομάδες της στο Κάστρο του Ουίνδσορ - και μάλιστα τον άφησε να προσγειώσει το ελικόπτερό του στο γκαζόν της.

Η Αυτού Μεγαλειότης είχε απογοητευτεί που δεν κατάφερε να συναντήσει τον σταρ του Top Gun κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για το πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Αλλά οι γνωρίζοντες είπαν ότι η εκλιπούσα μονάρχης «λάτρευε να τον βλέπει» όταν τον προσκάλεσε να πιουν μαζί τσάι το καλοκαίρι.

Η βασίλισσα όπως φαίνεται είχε αδυναμία στον Κρουζ καθώς τον προσκάλεσε και σε γεύμα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Αρχικά οι δυο τους επρόκειτο να συναντηθούν τον Μάιο στο «A Gallop Through History», μια ιππική εκδήλωση στους χώρους του Κάστρου.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος γύριζε την τελευταία του ταινία Mission Impossible στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Είναι απλώς μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Νομίζω ότι είναι κάποια που έχει τεράστια αξιοπρέπεια και θαυμάζω την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει καταφέρει ήταν ιστορικό. Θυμάμαι πάντα ως παιδί να βλέπω φωτογραφίες της».

Μια πηγή δήλωσε στους Times: «Η βασίλισσα άφησε να εννοηθεί ότι ήταν πραγματικά απογοητευμένη που δεν συνάντησε τον Τομ. Έτσι, τον κάλεσε να κάνει μια ειδική ξενάγηση στο κάστρο του Ουίνδσορ με τα πάντα έτοιμα γι' αυτόν. Στη συνέχεια, μόνο οι δυο τους ήπιαν τσάι μαζί. 'Της άρεσε πολύ που τον είδε και πραγματικά τα βρήκαν, τόσο πολύ που τον κάλεσε ξανά για γεύμα».

Πηγή: protothema.gr